Wednesday, August 17, 2011

Barclays Premier League Football (week 1)



Musim bola omputih dah bermula. Maka makin ramai lah si penjaga malam. Semuanya demi BOLA. Bolton yang selalu kat bottom pun dah mula memasang angan2 yang tinggi: nak pegang piala telinga besar cam Komeng. Yela minggu 1 ni dengan slumbernya lepak kat tempat atas sekali. Mau tak tinggi hidung budak2 Bolton tu. Hahaha. Tak pe banyak lagi masa. Ntah2 mendarat kat bottom semula. :p

Sebab jejaka yg teramat hensem ni minat giler kat MC (Manchester City), aku teramat lah puas hati dengan result final exam EPL minggu ni. Menang besar woo. 4-0. Paling menambahkan best bila Silva aku skor. Si budak baru MC, Aguero tu memang berbaloi lah dapat main. Lagi stail skor 2 bijik. Gol 1st tu Edin Dzeko yang pecahkan jaring Swansea. Dah la tak nak bangga banyak, tengok result penuh untuk top 10 ni:





Si budak baru Man. City, Sergio Aguero teramat function.


Silva tetap terbaik!



Ni latest result (yg kecik):


Klik untuk lebih jelas. RESULT



Sama-sama kita nantikan Minggu 2. :)


1 comment:

mr 24 said...

booo~ chelsea plg otai!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...