Friday, December 2, 2011

UstaZah piLihan

Bersua kembali kita…agak lama saya tidak mengupdate belog ni…agak busy sedikit..kononye laaa..padahal kat umah ni takde la buat keje pun..keje tengok tb tv je kot..hee..

Ok..sembang pasal tv ni, teringat pulak saya tentang rancangan Ustazah pilihan yang saya tengok semalam bersama my beloved family dan juga kucing-kucing kesayangan…kucing pun tengok tv ke?memang,dowang selalu menyibuk time kitorang tengok tv…selalu buat-buat aksi manja sebab nak tarik perhatian kami…hee…

Back to the main story, Ustazah Pilihan…Wah! It sounds good.. dan saya tersangatlah gembira semalam sebab ustazah yang saya mengharapkan menang,akhirnya dengan rasminya dinobatkan sebagai pemenang semalam…Beliau yang saya maksudkan ialah Ustazah Firuz…Asalnya jugak dari Kelantan…wow!tetiba terasa bangga pulak…Dia seorang yang lembut dan bijak dalam berkata-kata…Yup, I think she deserve to be the winner…Memang sesuai…Saya suke tengok bila ustazah Firuz memberi pendapat…memang senyuman x lekang dari bibirnya…Sememangnya dia bermulut manis…Tahniah buat usatazah Firuz…dan yang pasti hadiah yang dimenangi tersangatlah BEST…nak jugak hadiah camtu boleh????…


Oppppppssss….
Wahai jejaka-jejaka kacak di luar sana, tidakkah kalian mencari pakej lengkap seperti ini???…Maka dengan itu anda juga seharusnya terlebih dahulu menjadi Ustaz pilihan ye…Sesungguhnya perempuan yang solehah untuk lelaki yang soleh….

….Sekian…


6 comments:

ezzyra said...

ila nk msuk ustazah pilihan jgak ko?hehe

miss oat said...

x layak ag la nk masuk ustazah pilihan 2..ilmu x cukup ag..hee..

Yasmin ♥ said...

masuk jelaa .. mane tawu ade rezeki. hihi

miss oat said...

yasmin: ohhh...sungguh tinggi harapan itu..he3

KizZ said...

Moss oat try la masuk..mane tau dapat ann..

miss oat said...

wah2...rmai yg menyokong..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...