Wednesday, November 23, 2011

binTang keCiL

Pernah spend masa ngan budak-budak tak?pada yang ada adik, for sure la wajib kan…tapi sebenarnye seronok jugak bila bersama ngan budak-budak ni..sebab dowg klakar…ade-ade je telatah dorg yang wat kite rasa nak gelak je…kadang-kadang soalan yang dowg tanye pun klakar…tu tak termasuk lagi soalan yang tak logik…memang klakar habis r…
Tapi....kalau dowg menangis,alamak...tolong!tolong!...mula la pening tak taw nak wat ape kan...haihhh...
cuti hujung semester ni, banyak masa bleh saya spend ngan anak-anak… opssss… anak sedara...i’m single ok…hee.. dowg ni sume still lagi kecik dan yang pasti cumel-cumel sume…heee…paling besar umo 2 tahun..haaa…yang ni merangkap ketua dye…dibantu oleh 2 orang assistant yang cute-miut dan hensem bergaya…
So,ape tunggu lagi???Check it out…



haaa...ni ketua dye..
~alisha~


sebab alisha ketua,so gambar dye lebih sket...
heee


ni Assistant 1
~damia~



ni merangkap Assistant 2..
sebab dye yang paling kecik
~hadif iman~



before this n3 ends,lets enjoy this muvie together...
quite funny...
3...2....1...action...


video

That's all for today...see u later...


Setiap hari kita adalah manusia yang berbeza. 
Semalam kanak-kanak. Hari ini remaja. Dan esok, hari tua. 
Semuanya menjadikan kita dan masa sungguh bermakna…

~
~
~
~


"Didiklah anak-anakmu itu berlainan dengan keadaan kamu sekarang kerana mereka telah dijadikan Tuhan untuk zaman yang bukan zaman engkau"
 _Saidina Umar Al-Khattab_

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...