Sunday, December 19, 2010

i-ciTy...::daLam meMori::

Salam…

Hmmm..ari ni saya nk kongsi satu tempat yang cukup bes untuk dilawati di waktu malam…nk taw x???he3, smangat je nk citer nih..nma tempat ni i-city..lokasi dye kt shah alam,selangor...atau lebih spesifiknya kt seksyen7...
Sangat comel tempatnya…nk masuk tempat ni murah je,rm10 untuk sebuah kete..so, klu awak nk jimat, make sure dalam kete 2 penuhkan ngan kawan2 ke, ngan family ke…jangan p sorang2 ek…heee…
Haaa, klu x caya tengok la hidangan yang saya sediakan kt awak ni…
slamat mnjamu mata awak ngn gambar2 di bawah ek..
oppppppsssssssssssssss....SEBELUM 2...nk pesan sket...

P/s: sila abaikan model a.k.a tuan pnye blog ni yang mencacatkan pemandangan i-city ni ek..he3..
~lime tree~


comel kan???peacock...

~sungguh ramai orang~
~wif my brother n sister~
::zirafah n 3 serama~hee::



~wif my sis~

~pokok krismas kot ni~
~hmmm...abaikan model gambar ni ye..
hee..~

hee..mnyibuk je kan budak ni...

haa..ni abg yang slalu buli sy...hik3
hmmm..cne???bes x tgk???
awak berminat???haaa,ape tnggu lg???
sila la p mlawat tmpat ni...
cuti-cuti Malaysia k...hee
k..dats all...assalamualaikum..
PEACE!!!

2 comments:

azymah said...

hoho..xprnh ag tgok tmpat cun mcm ney..t nk p gak la,,

iL@_nFch... said...

erm...bru je siap tempat ni..klu xsilap dalam taun ni jgk r..
bes sgt sbb cumell...he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...